traduccions
de
textos
de
Simone Weil

Simone Weil, no cal pas que us la presentem. A la xarxa, d'ella, en trobareu tanta informació com voldreu. També podeu consultar el lleu resum biogràfic de la nostra web, o una relació dels seus escrits, prou incompleta.

Ara, si la voleu conèixer per ella mateixa, de la seva veu, podríeu començar per llegir-vos el text autobiografia espiritual de la nostra web, o els curts fragments de textos seus ---en original francès i en traducció anglesa--- tan ben triats, de la web http://simone.weil.free.fr/.

Dels textos ací traduïts, cal dir-ne que els llibres d'on són trets no van ser pas publicats, en vida seva, ja que només va publicar articles.

Al final dels articles, a les notes, ho fem constar, si en vida seva es van publicar.

Si en algun dels textos hi trobeu cap error --de segur que n'hi ha--, us preguem que ens ho feu saber per mitjà del correu que hi ha a la barra de baix. Miraríem de posar-hi remei.

Si no podeu accedir als textos, baixeu-vos el programa Adobe Acrobat clicant damunt seu a la barra de baix.

Aquests textos, podeu fer-los servir lliurement pel que calgui. En cas que us interessés de tenir-ne cap directament en word, feu-nos-ho saber per mitjà del correu de la barra de baix, i quan puguem us el farem arribar.

Esperem que aquests escrits, si en llegiu, us facin servei.

 

Visites contador de visitas