traduccions
de
textos
de
Simone Weil

 

   Simone Weil, no cal pas que us la presentem. A la xarxa, d'ella, en trobareu tanta informació com voldreu. També podeu consultar el lleu resum biogràfic de la nostra web, o una relació dels seus escrits, prou incompleta.

   Ara, si la voleu conèixer per ella mateixa, de la seva veu, podrieu començar per llegir-vos el text Autobiografia espiritual de la nostra web, o els curts fragments de textos seus —en original francès i en traducció anglesa—, tan ben triats, de la web www.simone.weil.free.fr.

   Dels textos ací traduïts, cal dir-ne que els llibres d'on són trets no van ser pas publicats, en vida seva, ja que nomès va publicar articles.

   Al final dels articles, a les notes, ho fem constar, si en vida seva es van publicar.

   Si en algun dels textos hi trobeu cap error —de segur que n'hii ha—, us preguem que ens ho feu saber per mitjà del correu que hi ha a la barra de baix. Miraríem de posar-hi remei.

   Si no podeu accedir als textos, baixeu-vos el programa Adobe Acrobat clicant damunt seu a la barra de baix.

   Aquests textos, podeu fer-los servir lliurement pel que calgui. En cas que us interessés de tenir-ne cap directament en word, feu-nos-ho saber per mitjàdel correu de la barra de baix, i quan puguem us el farem arribar.

   Esperem que aquests escrits, si en llegiu, us facin servei.

  

 

 


Visites